За п’ять років ми створили одну з найефективніших армій Європи, – Порошенко

Новини 02 Лютого, 2020 1 679

Петро Порошенко з візитом у Львові .фото 4studio

Путін платить високу ціну за свою агресію

Збройні сили України, які були створені практично “з нуля”, змусили країну-агресора платити високу ціну за розв’язану війну на Донбасі.

Про це п’ятий Президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” заявив в інтерв’ю головному редактору видання Euractiv Георгію Готєву, передає прес-служба партії “ЄС”.

“Коли я був обраний президентом, то в Україні взагалі не було армії. Сьогодні ми маємо одну з найефективніших та одну з найдосвідченіших армій Європи, і ми витрачаємо більше 6% нашого ВВП на розвиток сектору. І результати цього Путін чітко розуміє, але безумовно нам дуже важко боротися проти найбільшої військової машини Європи”, – зауважив Петро Порошенко.

“Зараз ми демонструємо, що Путін платить набагато вищу ціну за прийняття рішення продовжити наступальну операцію на Донбасі”, – наголосив Порошенко.

“Зараз надзвичайно важливо, що увесь світ розуміє, що це є російська агресія проти суверенної та незалежної держави. Росія також втрачає тисячі своїх солдатів на українському полі бою, і до цієї ситуації, безумовно, Путін не готовий, оскільки це небезпечно для стабільності всередині РФ”, – переконаний п‘ятий Президент України.

Нагадаємо, п’ятий президент України Петро Порошенко розповів в інтерв’ю європейському виданню Euractiv, що міжнародні санкції проти Росії як країни-агресора залишаються єдиним механізмом стримування Володимира Путіна від подальшої ескалації.

Коментарі

Позначки: , , ,