За незаконне переправлення осіб через державний кордон судитимуть жителя Херсонської області

Новини 29 Серпня, 2023 93

За незаконне переправлення осіб через державний кордон судитимуть жителя Херсонської області

Свої послуги він оцінив у 1 700 доларів США з особи

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного мешканця Херсонської області за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Розслідуванням встановлено, що у липні 2023 року обвинувачений незаконно переправив через державний кордон поза пунктами пропуску двох військовозобов’язаних чоловіків.

Свої послуги він оцінив у 1 700 доларів США з особи.

Фігурант, перебуваючи в розшуку за вчинення розбою в Херсонській області, декілька місяців тому самостійно незаконно перетнув державний кордон через лісовий масив.

Після чого повернувся тим же шляхом в Україну та переправив свого пасинка і його друга в Республіку Польща. Там останні були затримані співробітниками прикордонної служби сусідньої держави.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділення поліції №2 Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу 7 прикордонного Карпатського загону ДПС України та Управління міграційної поліції ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: