За минулу добу померли двоє львів’ян інфікованих коронавірусом

Новини 23 Травня, 2020 437

Фото ілюстративне. Джерело: "Главком"

У 27 мешканців Львова за минулу добу діагностували COVID-19

На Львівщині зафіксовано  ще дві смерті людей інфікованих коронавірусом.

Як пише “Четверта студія”, у Львівській міській раді повідомили, що обоє пацієнтів померли вчора, 22 травня, у 8-ій міській клінічній лікарні. Обидва пацієнти були важкими, мали важкі супутні захворювання. ПЛР-методом було підтверджено коронавірус.

Один з померлих – львів’янин, 1946 року народження. Вчора у пацієнта розвинувся спонтанний двобічний пневмоторакс, що характерно для коронавірусу. Підтверджений позитивний ПЛР-результат у пацієнта з 18 травня. Мав важкі супутні захворювання – двобічна пневмонія, ішемічна хвороба серця.

Другий пацієнт, що помер, мав 72 роки, також львів’янин. Поступив 8 травня, помер 22 травня з підтвердженим діагнозом коронавірусу. У пацієнта була двобічна пневмонія, ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, гіпертонічна хвороба, інфаркт міокарду, ознаки перенесеного інсульту, атеросклероз судин кінцівок, хронічна ішемія лівої стопи.

Станом на ранок 23 травня, на Львівщині підтверджено 1285 випадків інфікування коронавірусом, з них 35 — летальні. 259 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 473 ПЛР-тести, з яких 45 — позитивні (серед них — 27 це мешканці Львова).

 

 

Коментарі

Позначки: , ,