​​За минулу добу на Львівщині відправили гуманітарну допомогу у 6 регіонів України

Новини 23 Березня, 2022 104

До Львівської області продовжує надходити гуманітарна допомога різних країн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Найбільшу підтримку надає Польща. Відповідно до запитів, які скеровують до обласної військової адміністрації, увесь вантаж сортують та відправляють по регіонах України.

Напередодні, 22 березня, з гуманітарного складу у Львові та Винниках загалом відправили 161 палету з їжею, одягом та побутовою хімією. 

Вантаж доставлять у шість областей країни: Чернігівську, Київську, Сумську, Харківську, Запорізьку, Полтавську, а також частина залишиться на Львівщині.

Разом з цим, з двох складів загалом виїхали 4 фури та бус з гуманітарною допомогою у напрямку Запоріжжя, Києва, Чернігова та Сум.

За минулу добу, у Львівській області розвантажилися фури з гуманітарною допомогою від Червоного Хреста, які надійшли з Польщі. Вантаж склали продовольчі товари, медикаменти, вода, засоби гігієни та текстиль.

«Укрзалізницею» учора відправили три криті вагони гуманітарного вантажу зі станції Скнилів до Запоріжжя з медикаментами, апаратами ШВЛ. Ще один вагон відправили сьогодні з харчами, одягом та засобами для гігієни до міста Охтирка (Сумщина).

Нагадуємо, що на території області розгорнули 7 гуманітарних штабів, які допомагають українським військовим та переселенцям. 

Адреси та контакти можна знайти тут

Коментарі

Позначки: