За корупційну схему вирубки дерев, на Львівщині засудили двох працівників

Новини 06 Листопада, 2017 111

Ілюстративне фото

Головний лісничий «Галсільлісу» та посадовець Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства сплатять штрафи за корупцію

Прокуратурою Львівської області забезпечено підтримання державного обвинувачення у суді стосовно головного лісничого одного із дочірніх лісогосподарських підприємств обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс», повідомили у відомстві.

Нагадаємо, що цьогоріч на початку лютого, лісничий передав майже 4 тис. грн неправомірної вигоди начальнику відділу лісового господарства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. За ці  кошти головний лісничий сподівався погодити дозвільну документацію на рубку деревини.

Його дії кваліфіковані за ч.1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Посадовця лісогосподарського підприємства «Галсільліс» визнано винним та призначено покарання у вигляді 11 тис. грн штрафу. А посадовцю, який отримав неправомірну вигоду, Залізничний районний суд м.Львова виніс вирок – понад 20 тис. грн штрафу, з позбавленням права обіймати посади начальника у відділі лісового господарства строком на 2 роки.

Коментарі

Позначки: , ,