За добу знищено 57 загарбників, 30 одиниць бойової техніки та три склади боєприпасів – ОК “Південь”

Новини 25 Вересня, 2022 61

Протягом минулої доби, 24 вересня, Збройні сили України знищили на Південному напрямку 57 російських загарбників та 30 одиниць ворожої техніки.

Про це повідомило Оперативне командування “Південь”, пише «Четверта студія».

“Протягом бойового дня росіяни завдали чотирьох авіаційних ударів по українських позиціях вздовж лінії зіткнення. У відповідь нашою авіацією відпрацьовано п’ять ударів по двох ворожих системах протиповітряної оборони в Херсонському і Каховському районах, по трьох районах зосередження озброєння та техніки на Бериславщині”, – йдеться у дописі.

Всього ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 266 вогневих завдань.

“У тому числі посиливши вогневий контроль в районі Каховської ГЕС, де окупанти намагаються налагоджувати переправи, та послабивши ворожу армію на три пункти управління підрозділами вздовж лінії фронту. Уражено місце розташування Росгвардії в Херсоні, подавлено один з опорних пунктів противника в районі Давидова Броду”, – зазначають в ОК “Південь”.

За підтвердженими даними, втрати росіян становлять 57 військових та 30 одиниць техніки, серед яких дві гаубиці “Мста-Б”, самохідна артустановка “Гвоздика” та самохідна гаубиця “Акація”, реактивна система залпового вогню “Град”, дві командно-штабні машини та 19 одиниць іншої автобронетехніки.

Коментарі

Позначки: ,