За добу на території Бродівського району тричі виявляли боєприпаси часів ІІ Світової війни

Новини 20 Листопада, 2019 121
На Львівщині рятувальники продовжують знешкоджувати застарілі боєприпаси

19 листопада на території Бродівського району зафіксовано три випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів ІІ Світової війни.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, зокрема: Об 11:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Косарщина Бродівського району під час проведення земляних робіт в полі виявлено 2 одиниці предметів ззовні схожих на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Об 11:39 надійшло повідомлення про те, що в м. Броди, на вул. Храпая, під час проведення земляних робіт в лісі виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Та о 13:52 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району під час проведення земляних робіт в полі, виявлено 4 одиниці предметів ззовні схожих на ручні гранати часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасів.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами.

Пам’ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі їх не можна чіпати. Не намагайтеся самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Коментарі

Позначки: , ,