З жовтня Таїланд відкривається для іноземних туристів

Новини 23 Серпня, 2020 380

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Туристам доведеться зробити два тести на Covid-19

Вже з жовтня іноземні туристи зможуть відвідати Таїланд. Проте на них чекає сюрприз. Щоб оглянути країну, їм, фактично, доведеться залишитися там на декілька тижнів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «У відпустку», з  жовтня надзвичайно популярний серед мандрівників Таїланд планує дозволити в’їзд іноземним туристам. Таким чином уряд намагається відродити ключовий сектор економіки, який був спустошений пандемією Covid-19. Проте відпочивальникам потрібно бути готовими до довготривалого перебування в країні.

Туристам доведеться залишитися в Таїланді принаймні на 30 днів. При цьому перші 14 днів їм треба буде знаходитися у спеціально відведеному місці їхнього готелю на карантині. Тільки потім вони зможуть відвідати інші райони, повідомив керівник управління по туризму Таїланду Ютасак Супасорн.

Спершу такий порядок відвідування країни буде запроваджений на острові Пхукет – з 1 жовтня.

Відвідувачам доведеться зробити два тести на Covid-19 під час карантину, перш ніж вони зможуть поїхати на решту острова, заявив міністр туризму та спорту Таїланду Піпхат Ратчакітпракарн.

Персонал також повинен буде залишитися в готелі, додав він.

Якщо туристи захочуть подорожувати до інших частин країни, їм доведеться пройти додатковий тест і залишитися в провінції ще на тиждень.

У Таїланді минуло майже три місяці без підтвердженого випадку місцевої передачі Covid-19. Загалом зафіксовано понад 3300 випадків. У п’ятницю урядовці продовжила надзвичайний стан до кінця вересня, щоб контролювати спалах.

В 2020 році Таїланд очікує прийняти 8 мільйонів іноземних туристів. Минулого року країну відвідали рекордні 39,8 млн мандрівників.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,