З Фонду COVID-19 виділяють 41 млн гривень на аналізи та лікування Зеленського і оточення

Новини 17 Липня, 2020 10 261
Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел.

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел.

З Фонду COVID-19 виділяють 41 млн гривень на аналізи та лікування Зеленського і оточення.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на Телеграм-канал народного депутата фракції “Європейська солідарність” Олексія Гончаренка.

“Тільки що, бюджетний комітет погодив виділення 41 млн гривень з фонду COVID-19 медичним закладам Управління державними справами, в тому числі, і на лікарню Феофанію. Для того, щоб закупити необхідні тести та обладнання для боротьби та лікування від коронавірусу”, – зазначив нардеп.

Гончаренко також додав, що сьогодні у Феофані лікують лише вище керівництво.

“Хто має право лікуватись у медичних закладах УДС та в тому числі і у Феофанії? Правильно, вищі керівники держави. Звичайні громадяни — ні.

А тепер слідкуйте за руками, 14 січня 2020 року Президент України підписав указ, про те, що в тримісячний термін в лікарню Феофанія має бути забезпечений доступ всіх громадян України.

Тобто, Феофанія мала стати доступною для всіх людей до 14 квітня, 2020-го року. Зараз 17 липня, 2020-го року – указ Президента України ніхто і не думав виконувати, а Управління державними справами просить виділити 41 млн грн додатково”, – додав політик.

Олексій Гончаренко також подав проект постанови Верховної Ради, щодо передачі Феофанії з Управління державними справами до Міністерства охорони здоров’я. На голосування цю постанову так і не винесли.

“Ну і симптоматично, на бюджетному комітету голосування було таким — 1 — проти (мій голос), 5 — утрималось, всі інші за.

Але все логічно. Зеленський переїхав на держдачу у Конча-Заспі, тепер звісно, нашому великому лідеру сучасності потрібна і своя лікарня. Прям справжній кінець епохи бідності”, – переконаний народний обранець.

Коментарі

Позначки: , , ,