З 18 травня збільшиться кількість автобусних рейсів з Нового Роздолу до Львова

Новини 15 Травня, 2020 757

Ілюстрація: "Розділля ТБ"

Маршрут № 555 Н.Розділ-Львів збільшує кількість рейсів та змінює графік руху.

Як пише «Четверта студія”, про це повідомляє «Розділля ТБ».

Як повідомляється, для довозу працівників з Нового Роздолу, Старого Роздолу, Миколаєва до Львова та у зворотному напрямку тимчасово курсує спецрейс 555 маршруту за своїм звичним напрямком у визначені години, двічі на день.

Проте, вже з 18 травня, кількість рейсів спецмаршруту зросте до трьох разів на день. Про це повідомляють у Миколаївській райдержадміністрації. Лілія Фурів, очільниця відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Миколаївської РДА зауважує, що зростає кількість пасажиропотоку, а відтак місцева влада має реагувати на ці потреби вчасно.

«Отже, з 18 травня 555 маршрут буду мати такий графік руху: час відправлення з Нового Роздолу 6.30, 10.00 і 16.30; час відправлення зі Львова – 8.15, 12.30 і 19.00. Збільшення кількості виїздів спецрейсу пов’язане з зі зростанням кількості пасажиропотоку. Ми отримали численні звернення від громадян про необхідність збільшення частоти виїзду автобусів на маршруті. Також, для багатьох пасажирів, важливо виїжджати раніше, щоб дістатись до місця праці вчасно. Раніше ранковий спецрейс виїжджав о 7.30. З наступного понеділка це буде на годину раніше », – зауважує посадовець Лілія Фурів.

Нагадаємо, що послуги спецрейсу перш за все скеровані для довозу на роботу медичних працівників, які працюють в районі чи області, а також для працівників, які забезпечують роботу критично-важливої інфраструктури нашого регіону (пожежники, правоохоронні органи, працівників, що здійснюють управління в органах місцевого самоврядування тощо).

У Миколаївській райдержадміністрації зауважують, що пріоритетність посадки на спецрейс мають саме зазначені категорії працівників за наявності перепустки та маски. У разі наявності вільних сидячих місць спецрейсом можуть скористатись і інші пасажири. Проте, загальна кількість пасажирів в салоні автобуса не повинна перевищувати 29 осіб. Оплата, як звичайний тариф у напрямках Н.Розділ-Миколаїв-Львів.

Відновлення звичного руху громадського транспорту, за прогнозами урядовців, очікується на кінець травня.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,