З 12 травня відновлять роботу сервісні центри МВС

Новини 08 Травня, 2020 301
З 1 липня зросте вартість оформлення біометричних паспортів. Фото: Ternopil24.

Фото: Ternopil24.

З 12 травня в Україні відновлять роботу сервісні центри Міністерства внутрішніх справ і територіальні підрозділи Державної міграційної служби.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу МВС.

“Територіальні підрозділи Державної міграційної служби та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» планують розширити графіки роботи та збільшити кількість послуг, які надаватимуться громадянам України, іноземцям й особам без громадянства.

Сервісні центри МВС надаватимуть послуги за попереднім записом в електронну чергу через функціонал офіційного вебсайту Головного сервісного центру МВС. У разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, запис громадян здійснюватиметься за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області”, – йдеться у повідомленні МВС.

Окрім того, надання послуг здійснюватиметься з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 м2, робочі місця працівників облаштовані захисною перегородкою, проводитиметься термометрія та дезінфекція приміщень. Не допускатимуться працівники та відвідувачі, які мають ознаки респіраторних захворювань або без наявності захисної маски.

Коментарі

Позначки: ,