Юрій Холод стане головою Львівської обласної ради

Новини 24 Травня, 2024 969

Сесія Львівської облради відбудеться 4 липня

Лікарню Гички ліквідують як окрему юридичну особу

Юрій Холод стане головою Львівської обласної ради.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал «Політичний треш».

«Бачите допис начальника Львівської ОВА Максима Козицького про Львівську обласну клінічну лікарню, де британські лікарі будуть вчити українських проводити складні операції?

А бачите на фотках з цієї зустрічі керівника Львівської обласної клінічної лікарні Гичку?

Не бачите, бо замість Гички там був новообраний ректор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Орест Чемерис.

І це все не просто так. За нашою інформацією, дні Гички на посаді керівника Львівської обласної клінічної лікарні вже пораховані. Та й самої лікарні дні вже пораховані, бо в планах Львівської ОВА є її ліквідація як окремої юридичної особи, власником якої є Львівська обласна рада.

Лікарню приєднають до медичного університету і зроблять її університетською філією. Саме тому замість Гички на зустрічі був Орест Чемерис.

Остання перешкода для втілення в життя цього задуму команди Козицького – це Львівська обласна рада, яка має прийняти рішення про ліквідацію свого комунального закладу на сесії.

Не виключаємо, що саме це рішення і буде маркером, після якого команда Козицького дасть остаточне добро на внесення в сесійну залу питання про обрання Юрія Холода головою Львівської обласної ради», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,