Юнак під час карантину заробив на секс-послугах для жінок 100 тисяч доларів

Новини 19 Серпня, 2020 819

Ілюстрація: znaj.ua

У США 20-річний хлопець за час коронавірусного карантину заробив велику суму грошей – надаючи сексуальні послуги літнім жінкам.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на molbuk.ua, про це розповіла користувачці сервісу мікроблогів Twitter Джеймі Примак (Jaime Primak).

“20-річний син моєї подруги жив з батьками з березня через коронавірус. Йому прийшла пора вирушати на навчання. Під час прибирання в його кімнаті мати виявила 100 тисяч доларів готівкою”, – розповіла вона.

За словами жінки, мати і батько молодої людини відразу припустили, що хлопець торгував наркотиками або вкрав ці гроші. Тому батько зажадав від сина чесної відповіді – звідки взялася така велика сума.

“Хлопець зізнався, що у квітні розговорився в магазині з літньою багатою жінкою і розповів їй, що здав негативний тест на коронавірус. Вона уточнила, чи не хоче він заробити трохи грошей на літо та розповіла – що вона і її подруги шукають хлопця з негативним тестом, щоб надати деяку допомогу”, – говорить Примак.

Як з’ясувалося, жінки хотіли, щоб хлопець їх сексуально задовольняв за гроші. Причому за один статевий акт кожна платила по п’ять тисяч доларів. Батьки тепер вимагають від хлопця повернути всі гроші.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,