“Європейська Солідарність” залишилась єдиною опозиційною силою в парламенті, – Порошенко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 05 Вересня, 2020 698

Петро Порошенко в Дрогобичі ,фото 4studio

Влада президента Володимира Зеленського втікає від правди як чорт від ладану.

Про це під час візиту у Дрогобич заявив п’ятий президент України, лідер політичної партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко, пише “Четверта студія”.

За словами Порошенка, завдяки спільним зусиллям народних депутатів від “Європейської Солідарності” Україну вдалось зберегти.

“Впродовж цього тижня влада підняла ціни на газ на 45%, а субсидії українцям – зрізала. Ця влада зрізала субсидії, бо каже, що у неї для нас немає грошей. Вчора також відбулася важлива подія: Російська Федерація запровадила персональні санкції проти Петра Порошенка. Для мене це – як державна нагорода. Крім того, Росія запровадила персональні санкції проти Олега Синютки, Степана Кубіва і проти багатьох інших патріотів України. Це як знак якості. Росія намагалась 6 років нас налякати. Завдяки нашим з вами зусиллям ми зберегли Україну. За 6 років ми зруйнували плани Росії, бо вони намагались розшматувати Україну і створити Новоросію”, – додав лідер “Європейської Солідарності”.

Порошенко наголосив, що мешканці Дрогобича їздили на Майдан, щоб відстояти європейське майбутнє нашої держави.

“6 років тому хлопці та дівчата, у тому числі з Дрогобича, їздили на Майдан, щоб зберегти європейську Україну. А потім, прямо з Майдану, на фронт: для того, щоб дати відсіч російській агресії. Росія сьогодні не може змиритись з самим фактом існування нашої незалежної держави”, – зауважив п’ятий Петро Порошенко.

Петро Порошенко розповів, що “Слуги народу” виключили зі своєї фракції Гео Лероса, бо той посмів казати правду про корупційні схеми влади.

“У парламенті теж відбулися події: “зелена” фракція вигнала зі своїх рядів декого на прізвище Гео Лерос. Вигнали нардепа за те, що він посмів казати правду про корупцію зеленої влади. Звертаю вашу увагу: коли ці зелені депутати викликали повій у парламент – їх не виключали. Коли зелені депутати пропонували продати собаку, щоб заплатити тариф – їх теж не виключали. Коли зелені депутати грабували людей, легалізовуючи гральний бізнес – ніхто нікого не виключав з фракції. Проти кого вони боряться? Хто для них вороги? Софія Федина – бо президент себе вважає через неї потерпілим. Він її боїться. Так ми ж і не обіцяли легкого життя, ми обіцяли, що фракція «Європейської Солідарності» і буде тим парламентським спецназом, який не дасть нас затягнути за волосся в Російську імперію», – наголошує п’ятий Президент.

Він переконаний, що “Європейська Солідарність” залишилась єдиною українською опозиційною силою в парламенті.

«”Європейська Солідарність” залишилась єдиною українською опозиційною силою в українському парламенті. Бо інші, хто претендує на звання опозиції, борються не проти Путіна, а проти Порошенка. Є ще одна опозиційна сила, можливо, вона дійсно опозиційна, але не до української влади, а до української держави. Ця опозиційна сила – це п’ята колона Кремля», – додав Порошенко.

За його словами, влада Зеленського дозволяє проросійським ЗМІ отруювати Україну пропагандою, але забороняє діяльність патріотичних каналів.

“Діюча влада боїться та втікає від пради, як чорт від ладана. Тому, у четвер, 3 вересня, п’ятеро членів Національної ради позбавили «ПРЯМИЙ ФМ» ліцензії. Влада це робить для того, щоб не дати вам можливості слухати і бачити правду. Влада боїться цього найбільше. Трьом каналам п’ятої колони Кремля влада дозволяю отруювати Україну та українців, а патріотичні та правдиві канали забороняє”, – наголосив Петро Порошенко.

Коментарі

Позначки: , , , ,