“Європейська Солідарність” закликає патріотів об’єднуватися

Новини 24 Серпня, 2020 381
Герой України Забродський іде з Порошенком до парламенту

Герой України Забродський іде з Порошенком до парламенту

Доки триває війна, свято Незалежності має присмак пороху і крові, і українці мають об’єднатися задля перемоги над агресором. Про це заявив генерал-лейтенант, народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Михайло Забродський під час виступу на акції «З Незалежністю не жартують» на Європейській площі, пише Четверта студія.

«7 рік поспіль не з нашої вини це свято має чіткий присмак пороху і крові. Боротьба триває і зараз час єднання. Нас тут декілька десятків тисяч. Ми всі різні: за віком, статтю, родом поточних занять, але всі ми горді і волелюбні люди. Більшість з нас добре знає, що таке страх, але не боязнь. Хай боїться кремлівський тиран, а ми з вами звикли розраховувати на вірну руку і добру волю товаришів. Я з презирством ставлюсь до спроб Москви, псевдореспублік зазіхати на мою країну. І не можна допустити, щоб ці спроби були успішними», – сказав він.

«Дуже складно зрозуміти, що зараз небезпека криється в іншому. Безвідповідальна капітулянтська політика діючої влади здатна одним розчерком пера, будь то в Мінську, або у Парижі, перекреслити все, що було зроблено за останні 6 років. Прикро, що це роблять люди, які на початку незалежності мріяли спочатку про відновлення імперії, а зараз їхні послідовники майстри гібридного впливу, не в результаті фронтових успіхів, а в результаті професійної виборчої , шулерськоі афери захоплюють всі владні структури», – підкреслив генерал-лейтенант.

«Наша історія, жертви останніх років. Закликають нас до того, аби ми припинили той безлад, який коїться в країні. В цій ситуації рішення може бути лише одне – це єднання. Єднання людей, в першу чергу, які пройшли горнило війни, які свого часу залишали затишний київський офіс і міняли його на окопи десь під Зайцевим. Ці люди втрачаючи друзів і братів, ризикуючи життям і здоров’ям», – додав Забродський.

Бойовий генерал підкреслив, що патріотичні сили мають об’єднатись задля створення нового формату суспільних відносин, в яких Україна буде головним пріоритетом.

«Священний принцип демократії – що більшість завжди права, але більшість має бути розумною, розважливою і справедливою. Ми говоримо про об’єднання, яке має брати активну участь в політичному житті країни. Це заклик до нового формату суспільних відносин. Там, де стійкість і порядність є основою свободи», – зазначив народний депутат.

«Ми представники різних політичних сил і різних рухів, різниця в думках ні в якому разі не означає різницю в принципах. Ми можемо по-різному називати наших братів і сестер, наших соратників по боротьбі, але всіх нас об’єднує один принцип ми – українці, патріоти», – додав він.

Також Забродський озвучив головні принципи об’єднання патріотів України.

«В основу об’єднане планується покласти 5 основних засад. Україна, її незалежність і територіальна цілісність – це не товар для політичного торгу. Правда, за яку ми стоїмо, має спиратися на силу. І ми готові діяти. Наше майбутнє і майбутнє нашої нації лежить в сім’ї європейських народів. В нашому серці немає бути нерішучості, або страху. Вінцем нашої боротьби може бути лише перемога», – сказав політик.

«Ці п’ять принципів – кредо нашої політичної віри . Це основа для майбутньої роботи. Це наріжний камінь за яким будуть оцінюватися робота і служба тих, кому ми надаємо велику честь бути нашими лідерами», – підсумував генерал-лейтенант.

Коментарі

Позначки: ,