“Європейська Солідарність” закликає депутатів Львівської міськради виступити на захист цінностей Майдану

Новини 13 Квітня, 2020 595
Петро Адамик. Фото 4studio

Петро Адамик. Фото 4studio

Депутати фракції “Європейська Солідарність”у Львівській міській раді ініціюють прийняття Заяви щодо захисту цінностей Майдану.

Про це у Фейсбуці пише керівник фракції Петро Адамик, інформує Четверта студія.

“Я писав уже приблизно півроку тому про «турборежим» вибіркового правосуддя» нової влади. Але зараз вони просто перестали приховувати свої наміри. Ось вам ще один доказ. Не Портнов. Не Лукаш. Не ті покидьки, які стріляли і катували майданців. І не мерзотники, які привели окупантів на українську землю. Вони прийшли за Тетяною Чорновол саме за те, що вона була на Майдані. Саме за те, що не лишилась осторонь тоді. Це навіть не натяк. Це насмішка, глум над усіма нами”, – відзначає Петро Адамик.

Він додає, що “оцінка відомства,яке зараз очолює адвокат Януковича Бабіков нічим не відрізняється від того, як говорив про Майдан сам Янукович та його посіпаки”.

“Ось це і є справжній реванш. Яких ще доказів потрібно? І я звертаюсь до своїх колег – і не лише з Львівської міської ради. Якщо ми це проковтнемо – гарантую, завтра прийдуть за кожним з нас. Бо так працює режим. І прийдуть ті ж самі беркутівці – неважливо в якій формі і за чиїм наказом!”, – підсумував Адамик.

Він також оприлюднив текст Заяви.

Я писав уже приблизно півроку тому про «турборежим» вибіркового правосуддя» нової влади. Але зараз вони просто перестали…

Опубліковано Петром Адамиком Понеділок, 13 квітня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , ,