“Європейська Солідарність” вимагає розслідувати поїздку Медведчука до окупованого Криму

Новини 04 Серпня, 2020 3 510

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Народна депутатка від “Європейської солідарності”, голова комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе закликала Службу безпеки розслідувати поїздку депутата від “Опозиційної партії – за життя”, кума Путіна Віктора Медведчука до анексованого Росією Криму.

Відповідну заяву вона зробила в ефірі “Радіо НВ“, назвавши цей інцидент “сигналом для реваншистів і капітулянтів”, пише Четверта студія з посиланням на 5 канал.

“Така поїздка Медведчука до Криму на відпочинок є сигналом для всіх реваншистів і капітулянтів, що настає їхній час… Саме такі, як Медведчук, які не визнають окупації Російською Федерацією як порушення міжнародного права; які вважають, що в нас іде громадянська війна і не бачать російських сил, – можуть собі дозволити поїхати до Криму. Як на мене, цим питанням має безпосередньо зайнятися СБУ”, – зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Водночас політикиня визнала, що бездіяльність спецслужби в цій ситуації – є цілком можливою.

“Питання в тому, чи Служба безпеки сьогодні виконує (або не виконує) політику мовчазного плазування і розгортання сприйняття, що капітуляція може бути прийнятною, яку запропонував Зеленський”, – вказала вона.

Коментарі

Позначки: , ,