«Європейська Солідарність» вимагає негайно звільнити голову Одеської ОДА

Новини 13 Травня, 2020 1 511
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

«Європейська Солідарність» вимагає від президента Зеленського негайно звільнити голову Одеської обласної державної адміністрації Максима Куцого, який за допомогою Нацгвардії спробував вигнати журналістів зі свого робочого кабінету через незручні запитання. Про це заявила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на брифінгу у Верховній Раді.

«Фракція «Європейська Солідарність» офіційно звертається до керівництва країни – до прем`єр-міністра України, до президента Зеленського з вимогою негайно звільнити голову Одеського облдержадміністрації. Коли чиновник в країні, де ще є ключові цінності, зокрема і свобода слова, дозволяє собі погрожувати журналістам, погрожувати відверто у своєму кабінеті, викликаючи Нацгвардію за те, що журналісти йому задають абсолютно резонні питання – де швидкі допомоги? – це говорить, що кудись не туди рухається країна», – наголосила депутатка.

«Ми бачимо, і не одноразово про це говорили, що, на жаль, під егідою боротьби з пандемію, влада Зеленського бореться з демократією», – сказала вона.

Коментарі

Позначки: , ,