«Європейська солідарність» відкликала своїх представників з комітету, який має очолити Шуфрич

Новини 29 Серпня, 2019 104

Артур Герасимов закликав Підготовчу депутатську групу замінити кандидатуру Шуфрича

Партії «Європейська солідарність» і ВО «Батьківщина» відкликали своїх представників з Комітету Верховної Ради з питань свободи слова.

Як передає УНІАН, на засіданні Підготовчої депутатської групи вказані політсили заявили про відкликання своїх представників з даного комітету, відповідно, кількісний склад комітету було зменшено з 7 до 5 народних депутатів.

Таким чином, на сьогодні до складу комітету увійшли один представник від партії «Опозиційна платформа — За життя» і чотири від партії «Слуга народу».

Кандидат на посаду голови цього комітету Нестор Шуфрич сказав, що йому сумно, що зменшується кількість членів комітету з питань свободи слова в той час, коли відбуваються напади на журналістів.

Представник партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов закликав Підготовчу депутатську групу замінити кандидатуру Шуфрича, який, за його словами, є «одним з найближчих друзів Віктора Медведчука». На що представник партії «Опозиційна платформа — За життя» Вадим Рабінович заявив: «Злочинний режим принижує партію».

Підготовча депутатська група проголосувала за те, щоб заступником голови комітету був представник партії «Слуга народу» Євгеній Брагер.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,