“Європейська Солідарність” у Львові святкує День прапора (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 23 Серпня, 2020 909

У Львові відзначили День Державного прапора. Фото: ЄС.

Сьогодні львів’янам важливо визначитись, на чиїй стороні вони хочуть бути та відстоювати свою позицію.

Про це під час вітання із Днем державного прапора у Львові заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка, пише Четверта студія.

Синютка наголосив, що Степан Бандера та Роман Шухевич є українськими героями.

“Я дякую усім, що ми сьогодні зібрались тут. Коли хтось представникам “Європейської Солідарності” буде розказувати, які символи українські, а які – ні, то ми твердо знаємо, що синьо-жовте знамено є нашим рідним кольором. Володимирів тризуб також є нашим гордим символом. Степан Бандера, Роман Шухевич і багато видатних постатей є нашими Героями. Я дуже би хотів, щоб сьогодні “Європейська Солідарність” підняла на свій щит та взяла у руки цю естафету, яку багато поколінь несли як символ. Як символ майбутньої перемоги, як символ майбутньої звитяги.

Сьогодні, у цей час, важливо бути не лише в своєму середовищі, а чітко і категорично серед людей поставити запитання – на чийому ми боці. Час визначитись, час чітко стати на свою позицію. Буде дуже багато спокус і принад, буде дуже багато звабливих спокус, але ми маємо кожному українцю сказати, що час визначитись. І я переконаний, якщо ми промовимо так до кожного українця, то по нашій стороні буде 100 відстоків українців”, – наголосив Олег Синюютка.

У Львові відзначають День Державного Прапора

Опубліковано 4studio Неділя, 23 серпня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,