Єрмак не веде переговори із Тимошенко щодо створення коаліції із “Слугами народу”

Новини 14 Лютого, 2021 129
З'явились фото переписки Тимошенко та Єрмака. Фото: Букви

З'явились фото переписки Тимошенко та Єрмака. Фото: Букви

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак не виключає, що фракція “Слуга народу” може створити коаліцію із іншою політичною силою.

Про це Єрмак повідомив в інтерв’ю телеканалу “Україна 24”, пише Четверта студія з посиланням на УП

“Все можливо, можу вам так сказати. Але можливо в якому контексті: партія “Слуга народу” завжди відкрита для об’єднання з тими політичними силами, які підтримують наш політичний курс, підтримують курс президента, підтримують розвиток України, підтримують нашу євроінтеграцію, підтримують реформи і боротьбу з корупцією і так далі.

Якщо ми будемо знаходити з такими політичними силами спільну мову, якщо ми разом будемо бачити, як ми разом будемо реформувати і будувати нашу країну, то чому ні”, – сказав Єрмак.

Водночас, стверджує Єрмак, наразі не йдеться про конкретні домовленості із іншими фракціями. На запитання щодо можливості такого об’єднання із “Батьківщиною” та, у такому випадку, прем’єрства її лідерки Юлії Тимошенко, глава президентської канцелярії відповів, що наразі такі розмови не ведуться.

Нагадаємо, глава парламентської фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія не виключає можливості створення коаліції з фракцією партії “Батьківщина” у Верховній Раді.

Коментарі

Позначки: ,