Єпископ УГКЦ висловив співчуття постраждалим і родинам загиблих внаслідок обвалу будинку в Дрогобичі

Новини 29 Серпня, 2019 294

З'явились подробиці обвалу у Дрогобичі. Фото: Дрогобицька міська рада.

Зі словами солідарності й співчуття владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький УГКЦ звернувся в листі, адресованому Міському голові м. Дрогобич Тарасу Кучмі.

Про це повідомляє РІСУ.

«З великим сумом ми сприйняли сумну звістку, що раннім ранком 28 серпня 2019 р.Б. стривожила не тільки мешканців м. Дрогобича, але й усіх громадян нашої держави. Обвал житлового будинку по вул. Грушевського приніс горе у сім’ї дрогобичан, які втратили своїх рідних і близьких; кілька осіб важко поранені; багато людей втратили житло і майно.

У ці важкі хвилини від усіх вірних Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ через Вас хочу висловити нашу духовну солідарність і сердечні співчуття усім тим, хто постраждав від цієї жахливої події. Разом з Блаженнішим Святославом, Главою й Отцем УГКЦ, запевняю, що ми молимось за упокій жертв та за швидке видужання поранених, обіймаючи та втираючи сльозу кожному постраждалому»,- йдеться у листі.

Владика також закликав вірних, а також всіх людей доброї волі, не залишатися байдужими до біди ближніх, а надавати посильну допомогу.

Додамо, унаслідок обвалу будинку, який стався вночі 28 серпня у м. Дрогобич, на Львівщині,  вісім осіб загинуло, серед яких одна дитина. Під час пошуково-рятувальних робіт працівники ДСНС врятували сім осіб, серед них п’ятеро дітей. Постраждалих госпіталізували до медичних закладів з різними травмами.

 

Коментарі

Позначки: , ,