Яворівські господині відправили на фронт до захисників чергову партію смаколиків

Новини 14 Серпня, 2022 92

Волонтерки зі смт Шкло та Новояворівська знову згуртувалися і спекли декілька сотень печива та батончиків для хлопців, які борються проти російських окупантів.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише «Четверта студія».

Як зазначила волонтерка, власниця пекарні, де пекли смаколики, цього разу об’єдналися багато незнайомих жінок, які просто відгукнулися і прийшли допомогти.

Також до доброї справи долучились дівчатка з смт Шкло, принісши 1800 гривень на продукти, які зібрали продавши вервички зроблені їхніми руками.

«Попереднього разу нас було дуже мало, а зробити треба було багато батончиків і печива. А того разу треба ще більше, бо хлопці просять наші батончики. Дякувати Богу, нас сьогодні зійшлося багато і вдалося напекли чимало смаколиків для наших воїнів. Щиро дякую всім небайдужим мешканцям, які відгукнулися і тим допомогли наблизити спільну перемогу. Також дякую дівчатка з селища за добрі серця і вклад у нашу справу», – ділиться волонтерка Марічка Дільна.

Додамо, це не вперше дівчата долучаються до волонтерських рядів, до наших воїнів вони вже відправили сотні енергетичних батончиків, рогаликів, печива, законсервовані продукти та багато іншого для наших хлопців зроблено з любов’ю Яворівських господинь.

Коментарі

Позначки: , ,