Ярослав Дубневич заявив, що йде на вибори і пообіцяв зменшення акцизного податку на «польські бляхи»

Новини 03 Червня, 2019 53
Ярослав Дубневич пообіцяв знизити податок на розмитнення польських блях

Депутат Верховної ради VIIІ скликання Ярослав Дубневич за підтримки громад округу заявив про своє рішення брати участь у наступних виборах до Верховної Ради. Кандидуватиме він в одномандатному виборчому округу №120. До нього входять Самбірський, Городоцький та Мостиський райони. Висунення Дубневича в кандидати відбулось в с. Сприня Самбірського району, на місці, де була створена Українська Головна Визвольна Рада.

«Разом з громадою я прийняв рішення йти на парламентські вибори. Багато зроблено, але ще потрібно йти вперед. Я готовий брати відповідальність за розвиток Городоцького, Самбірського та Мостиського районів для того, щоб і надалі розвивати громади і робити все для того, щоб наші райони стали найкращими на Львівщині та всі й Україні» – зазначив Дубневич.

Свою передвиборчу програму кандидат представив перед учасниками АТО, ветеранами ОУН-УПА та активістами свого виборчого округу.

«За роки нашої співпраці ми реалізували більше 400 проектів соціально-культурного розвитку: від будівництва дитячого майданчика біля школи, закінчуючи ремонтом доріг, будівнитвом садочків та спортзалів. Ярослав Васильович є хорошим господарником. Він працює для людей, він вміє чути людей. Коли ми маємо підтримку народного депутата – ми знаємо, що немає такої проблеми, яку не можна вирішити» – розповів голова Самбірської районної ради Віталій Кімак.

В разі обрання його представником округу у Верховній Раді, Ярослав Дубневич пообіцяв зокрема: докласти всіх зусиль для ухвалення ряду законодавчих ініціатив щодо підвищення пенсійного забезпечення, соціальних гарантій учасникам АТО та їх сім’ям, зменшення акцизного податку на розмитнення автомобілів, спрощення оподаткування тощо.

Також  традиційно з кожним селом, містом чи громадою кандидат підпише угоду, де будуть прописані до виконання найважливіші проблеми населеного пункту.

Ярослав Дубневич планує ініціювати у майбутньому парламенті створення об’єднання народних депутатів «Львівщина», аби ефективніше представляти інтереси області у Верховній Раді.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради України відбудуться 21 липня 2019 року.

Коментарі

Позначки: , , ,