Які жахи очікують на студентів Української академії друкарства у Львові (ВІДЕО)

Новини 01 Вересня, 2019 2 924

Ілюстрація: "Прадідівська слава"

Стартував новий навчальний рік. Про те, які умови проживання очікують на студентів Української академії друкарства йдеться у дописі Anastasiya Melnyk на сторінці спільного «Варта-1».

«От як так можна? Гуртожиток для студентів Академії Друкарства. Це кошмар. Як студенти можуть там жити? А що робити тим, хто не має коштів на оренду квартири. І саме головне – відмовляються показувати гуртожиток, поки не оплатиш за нього в касу гроші! Тобто, спочатку платиш, приходиш, а там от таке…”, – пише Anastasiya Melnyk.

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

Опубліковано Anastasiya Melnyk Четвер, 29 серпня 2019 р.

Опубліковано Anastasiya Melnyk Четвер, 29 серпня 2019 р.

Опубліковано Anastasiya Melnyk Четвер, 29 серпня 2019 р.

Довідка. Українська академія друкарства  (до 1994 р. — Український поліграфічний інститут імені Івана Федорова) — єдиний в Україні автономний заклад вищої освіти, який готує фахівців з медійних технологій та поліграфії. За свою 85-річну історію вона випустила десятки тисяч висококваліфікованих спеціалістів, які сьогодні формують інформаційний простір держави, працюючи у видавництвах, друкарнях, засобах масової інформації, поліграфічних підприємствах, книгарнях, рекламних організаціях,  машинобудівних підприємствах, науково-дослідних установах.

Академія готує фахівців із 20 спеціальностей за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодший спеціаліст, бакалавр та магістр. Нині в академії навчається 6600 студентів усіх форм навчання.

 

Коментарі

Позначки: ,