Яке воно свято Воскресіння на Добротвірській станції (ФОТО)

Новини 18 Квітня, 2020 414

Наближаються Великодні свята, які для кожної родини мають своє особливе значення. Ми вже звикли, що це свято святкуємо вдома, де за святковим столом збирається вся родина. Але цього року все буде зовсім по іншому. Як готуються енергетики Добротвірської станції, які працюють у капсульному режимі?

Про це ІВ Четверта студія повідомила менеджер з комунікацій ДТЕК Добротвірська ТЕС АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» Ірина Періг.

Зазвичай наші господиньки дуже ретельно підходять до підготовки Світлого Христового Воскресіння! Починають готуватися духовно, очищуючи свої думки та душу, приступають випікати святкові пасочки і різні смаколики, прибирають та прикрашають свої домівки. Але цього року обставини змушують нас обмежити себе та свої родини у зв’язку з інфекцією, що з неймовірною швидкістю поширюється світом.

Енергетики та енергині Добротвірської ТЕС уже до Великодня прибралися.  Працівники, які знаходяться у капсулі, активно готуються до свят  не втрачаючи настрою та ентузіазму. Хлопці прибирають територію, а дівчата займаються декором – створюють затишок та святкову атмосферу на станції. Цьогорічний Великдень ми будемо святкувати в особливих та незвичних умовах. Тому працівники вирішили всі домашні обряди, які зазвичай роблять вдома, провести на території станції.

«Таке незвичне святкування у кожного українця, але ми не падаємо духом та робимо свої маленькі справи тут на території ТЕС, бо це наш дім і тут цього року будемо відзначати Пасху. Вдома ми в той час вже активно випікаємо та прикрашаємо пасочки, а тут сьогодні декоруємо територію, щоб створити атмосферу великого для нас свята – Христового Воскресіння», – ділиться Любов Тетервак, лаборант вуглехімічної лабораторії.

А вже готові та освячені пасочки працівники отримають у неділю, також вітання зі святом від керівництва. Бажаємо всім міцного здоров’ та веселих свят!

Коментарі

Позначки: , ,