Якби не карантин, я думаю, люди вже би масово вийшли на вулиці, – Софія Федина

Новини 27 Квітня, 2020 1 617
Софія Федина. Фото: Прямий.

Софія Федина. Фото: Прямий.

Володимир Зеленський і його команда повертають в уряд чиновників часів Януковича, попри те, що виборці Зеленського, скоріш за все, ставляться до цього негативно.

Як пише “Четверта студія”, про це народна депутатка фракції “Європейської Солідарності” Софія Федина розповіла в ефірі “Прямого”.

На питання, чи відомо їй, хто може очолити податкову і митну служби, Федина відповіла: “На жаль, звучать певні прізвища з когорти часів Януковича. Там, зокрема, я прізвища не пам’ятаю, заступник податкової часів Януковича. Але, наскільки ми розуміємо, рішення вже прийнято. Тобто чиясь кандидатура вже є. Тому що такий конкурс, скажемо так, на півтора дня – це не те, що несерйозно, а це просто знущання над системою конкурсів як таких”.

Суспільство такі “кадрові зміни” зовсім не схвалить, впевнена депутатка.

“Активна частина – тих 25% – шалено обурена. І ми бачимо, що крайніх кілька днів іде обурення потенційними призначення і тими, що вже відбулися, в контексті Януковича. І люди, якби не карантин, я думаю, вже би масово вийшли на вулиці. Правда, зараз є такі заяви, що якщо воно буде і так далі розвиватися, то вже ніякий карантин людей не зупинить. Тому що на кону стоїть навіть не просто здоров’я, а на кону стоїть майбутнє держави і життя людей у цій конкретній державі. Я думаю, що багато з тих, хто голосували за Зеленського і за “Слугу народу”, вони теж цього не будуть толерувати”, – сказала вона.

“Тому що довіра довірою, відсотки відсотками, але велика частка людей проголосували за цю конкретну команду, бо вони хотіли справжніх змін. Ми промовчимо про всі контексти, але ці люди явно… багато хто з них був на Майдані. Для них Янукович однозначно є злом. Для них ці всі схеми – це так само є зло. І тут єдине питання: кому вони ще довіряють – “слугам” чи Зеленському? Хто ще має який кредит довіри. Але засадничо самій цій так званій коаліції “зелених слуг” – я думаю, що вже багато людей в цьому всьому розчарувалися. Тому маємо чекати нові і нові прояви незгоди”, – додала Федина.

Коментарі

Позначки: , ,