Як журналісти у Червонограді чергували з медиками «швидкої» (ФОТО)

Новини 29 Березня, 2020 1 282

Фото ілюстративне. Джерело: : "НЕО Радіо"

Журналіст «Вісника» провела кілька годин на «швидкій» у Червонограді.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «НЕО Радіо», перший виклик на 103 – підозра на коронавірус: «Приїхав з Єгипту, 55 років, задуха…»

Діти продовжують гуляти травмуватися… попри карантин

Сьогодні протягом кількох годин одна бригада «швидкої» виїжджала до двох малолітніх пацієнтів у Червонограді: спочатку дівчина-підліток потрапила під колеса автівки на вулиці Львівській, а згодом трирічна дитина впала з велосипеда, яким керувала мама – під час поїздки біля Бугу – нога дитини потрапила між спиці колеса, а при падінні малеча отримала й травму голови.

Транспортні проблеми змусили вагітну жінку із Жовківського району викликати екстрену медичну допомогу. Медикам жінка повідомила, що це її шості пологи, попередні були стрімкими і одну дитину вона народила вдома. І цього разу мешканка Жовківщини вирішила, що у неї почалися перейми, тому почала добиратись до Сокальського пологового. Але вдалося доїхати лише до Червонограда. Тут вона зателефонувала на «103». У пологовому Червонограда з’ясувалося, що перейми ще не почалися і породіллю доправили до райцентру.

Тривожне повідомлення до бригади екстреної допомоги надійшло близько 15 години. Диспетчер зі Львова скинула виклик, що у 55-річного червоноградця порушене дихання, пече в ділянці серця, температури в чоловіка нема, але він повідомив, що 6 березня повернувся з Єгипту.

За лічені хвилини бригада на чолі з лікарем Мирославою Шевчук була одягнута у спецкомбінезони, маски, респіратори та захисні окуляри і виїхала до пацієнта з підозрою на коронавірус…

 

Коментарі

Позначки: , , ,