Як журналісти побачили схожість львівського губернатора з російським блакитним котом (ФОТО)

Новини 10 Серпня, 2019 758

Ілюстрація: сайт 032

Підготували добірку з десяти львівських політиків і проілюстрували їх схожість з пухнастими друзями.

«Зазначимо, що цей проект не має на меті когось образити та має суто жартівливий характер, адже котики – дуже милі створіння», – пише.

   1. Мер Львова Андрій Садовий і сибірський рудий кіт

Сибірські руді коти – великі та пухнасті красені, з дуже “бойовим” характером. Їм якраз місце на якійсь високі посаді, а що може бути вище у Львові, ніж крісло міського голови?

  2. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк і британська короткошерста кішка

Британська короткошерста – одна з найдавніших порід кішок, які характеризуються врівноваженим та спокійним характером. Оскільки ці кицьки дуже вольові, це проявляється й у     їхньому погляді. Саме виразом очей вони й нагадали нам Ірину Маруняк.

  3. Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський і російський блакитний кіт

Російські блакитні кішки були виведені на початку ХХ століття в Росії, звідки й бере назву порода. Це дуже енергійні та граційні тварини, що добре ладнають з людьми. Своїм     діловим виглядом котик нагадує Маркіяна Мальського.

  4. Народна депутатка 8-го скликання Оксана Юринець і перська кішка

  Перські кішки відомі своєю довгою і гарною шерстю, яка потребує неабиякого догляду. Саме своїм окрасом і шерстю вона нам нагадала Оксану Юринець.

  5. Заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак і неймовірно харизматичний сфінкс

Менше шерсті – більше справ, таким могло би бути головне гасло усіх котів породи сфінкс. Ці коти дуже миролюбні та добре виконують поставлені перед ними завдання.     Сподіваємось, що у цьому вони схожі із Сергієм Бабаком.

  6. Народна депутатка 8-го скликання Ірина Подоляк і гавана браун

Гавана браун – це “кішки зі Швейцарських гір”, виведені у 1959 році та названі на честь кубинських сигар. За характером вони грайливі та віддані тварини, які поводяться дружно зі   всіма. За зовнішніми ознаками мають певну схожість з Іриною Подоляк.

  7. Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин і домашній короткошерстий кіт

Усміхнений Олександр Ганущин нам дуже нагадує популярного в інтернеті домашнього котика, який уже давно став мемом. Лише один погляд на цього пухнастика викликає   усмішку.

  8. Народна депутатка 7-го скликання, мовознавиця Ірина Фаріон і раґамаффін

Одна з найпопулярніших фотосесій Ірини Фаріон за наявними позами збіглася із фотосесією закордонного красеня породи раґамаффін. Це коти, виведені методом схрещення   регдолів з різними котами, в тому числі дворовими, які характеризуються гарною шерстю та відмінним здоров’ям.

  9. Заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань; в. о. заступника міського голови з містобудування Геннадій Васьків і сірий кіт у   смужечку

Давнім родичем сучасного свійського кота в смужечку був дикий лісовий кіт. Пройшло багато років, але більшість нащадків не втратили войовничої нотки в характері та досі по-   діловому вирішують усі проблеми. Саме цим вони нагадали нам Геннадія Васьківа.

  10. Позаштатний радник міського голови Львова, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий і екзотичний   короткошерстий

Екзотична короткошерста кішка – це американська порода, виведена від перського та американського короткошерстого котів. Їхні великі очі та пухкенькі щічки, а також жвавий і   дружній характер – просто копія Андрія Білого. Зазвичай ці коти дуже тямущі та доброзичливі.

Публікація: сайт 032

Архів відео: ZIK

Довідково. Всесвітній день кішок (World Cat Day) відзначається щорічно 8 серпня за ініціативою Міжнародного фонду захисту тварин «Animal Welfare», не тільки з метою вшанування пухнастих домосідів, але залучення уваги до проблеми безпритульних котів і кішок. Так, сьогодні свято об’єднує мільйони власників цих тварин по всьому світу.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,