Як Зеленський зависає в Одесі – соцмережі

Новини 30 Липня, 2019 155

Фото: "Главком"

У соцмережах коментують перебування Володимира Зеленського в Одесі.

Скриншот ФБ

«Нда , “ліпєцкая фабріка” меркне в огнях 95 квартала. Зеленський третій день зависає в Одесі, то на Лізі сміху, то на пляжі, то на стадіоні дивиться матч за Суперкубок…  Він взагалі розуміє, що він президент?

Ледве обраний преЗЕдент, за 3( три) місяці – тричі відпочивав. Туреччина, Париж і море в Одесі(двічі)…+ Ніагара. Втомилося воно.

А ще не вирішено жодного обіцяного серйозного питання, тарифи не знижені, зарплата вчителів не 4000 доларів, ровер для пересування не придбано (все літаками і кортежами, мордується бідака)…. Поки війна, корупція, мафія, злочинна влада, і Ахметов не сидить…, воно гріється на пісочку! Пів року не пройшло, а він вже відгуляв на рік вперед. Раніше за свої, а зараз за державні…. Як на це дивляться Нацжони, чому не переслідують ЗЕ в Одесі?

А для блаЗЕнів нормальок і красава! То Мальдіви один раз за 5 років їм поперек горла стали…. “Лігу сміху” на хліб вже намазали?

В нього вiдпустка, а Україну припильнують Волкер та Порошенко? Вже в iнетi сміються: – Посадив козак ялинку, а виросла туя, Волкер з”iздив на Донбас, а Зеленський…
З Богданом обнімашки… либляться і ходять попід ручки… Лисого цілує…. Лєнка сама на закритому пляжі… з водолазами…. Пацанов спасіте, кричав він Пороху. В мушлю ще подуй іхтіандр з браслєтами… Це не викликає нічого, окрім огиди… Нехай весь світ почекає, приЗЕдент отдихаютьНазивається «жизнь удалась», так живуть слуги, а ви лохи чекайте на тарифи,і на що ви там ще губу розкачували?», – йдеться у дописі Zinoviy Huzar у спільноті «Львів» у Facebook.

Фото: ФБ

Коментарі

Позначки: ,