Як виглядає карантин вихідного дня у Львові (ФОТО)

Новини 22 Листопада, 2020 21 706

Фото: І.Баранської-Вороніної

Це так виглядав вчора карантин вихідного дня у Львові – церква св. Михайла, храмове свято, фоторепортаж І. Баранської-Вороніної. Це було вчора.

Як пише «Четверта студія», допис із світлинами з місця події опублікувала 22 листопада на своїй сторінці у ФБ журналіст Ірина Кушинська.

«Вчора я цілий день розшифровувала інтерв’ю про локдаун у Греції, у якому розказується, що Грецька Православна Церква дбає про людей, про їхнє здоров’я, – тому усі богослужіння перенесені на он-лайн, а всередині у храмах – лише священники. Церква у Греції – колисці православного християнства – разом з людьми, разом з усією країною воюють проти коронавірусу. Греція, до слова, має найнижчі показники захворюваності у Європі.

Як виглядає “Любов до ближнього” у духовній столиці України – м. Львові? Церква Михайла, студити-монахи, які перехворіли масово і Лавру Унівську закривали на карантин, тому знають точно, що така небезпека існує направду. Усі вони – на фотографії»,- зазначається у коментарі до світлин.

Як наголошується, «у цей час за дверима церкви штрафують ресторани, перукарні, закрито дрібні підтриємства… Журналісти пишуть інтерв’ю про те, щоб зберігати дистанцію, епідеміологи у фейсбуку кричать дотримуватися карантину, лікарі доставляють ліжка у стаціонарах…

Я хочу сказати, що любити ближнього – це не оповідання у церквах розказувати! Любити – це дія, це дієслово! Любіть ближніх насправді, дорогі греко-католицькі ксьондзи, бо можна по знимці перерахувати, скількох людей ви наразили на небезпеку!

І ще у мене питання до поліції України. То так має бути? Одних штрафують, а другі роблять, що хочуть?»

 

Це так виглядав вчора карантин вихідного дня у Львові – церква св. Михайла, храмове свято, фоторепортаж І….

Опубликовано Ирой Кушинской Суббота, 21 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,