Як вигідно використати бонус за верифікацію у Parimatch

Новини 25 Січня, 2023 363

Багато онлайн-букмекерів приваблюють клієнтську аудиторію бонусами за реєстрацію. Але дуже рідко пропонують призи та подарунки за інші формальні дії на бетингових ресурсах. Компанія Parimatch у цьому плані вигідно вирізняється.

Так, БК «Паріматч» пропонує фрибет за ідентифікацію облікового запису користувача, що застосовується без відіграшу. Офіційні правила акції читайте на сторінці https://pm.ua/uk/bonus_verif. Розберемося в базових моментах цієї пропозиції та порадимо, як її вигідно використати.

Як пройти верифікацію у букмекерській компанії «Паріматч»?

Ідентифікація профілю не є обов’язковою безпосередньо після реєстрації на сайті або в бетинговому операторі Parimatch. Однак ця перевірка буде затребувана адміністрацією під час першого ж запиту виграних грошей на виведення. Тому рекомендуємо проходити верифікацію відразу після створення облікового запису. До того ж за це видається призовий фрибет.

За вимогами ліцензії, виданої конторі Національною комісією з регулювання азартних ігор та лотерей, букмекер перевіряє особу та вік клієнта. Останньому на момент здійснення онлайн-ставок має бути не менше 21 року.

Вимоги до фото документів

Для перевірки таких відомостей адміністрація БК просить зайти до розділу «Підтвердження акаунту» та завантажити у спеціальні форми фото одного із зазначених документів:

  • паспорт — перші два розвороти;
  • ID-картка — обидві сторони;
  • посвідчення водія — лицьова сторона.

Фотографії мають бути чіткими, з відображенням чотирьох кутів документа. Додатково зробіть селфі з паспортом чи ID. На пластикових картах не можна залишати відблисків, через які не видно написи чи голограми. Якщо фото зроблено за правилами, перевірка триватиме пів години.

Умови нарахування подарунка за ідентифікацію

Після завершення процедури верифікації необхідно поповнити ігровий баланс не менше, ніж на 100 гривень, вибравши відповідний спосіб грошових трансакцій у персональному кабінеті гравця. Після внесення такого депозиту протягом 24 годин на бонусний рахунок автоматично буде нараховано фрибет номіналом 100 грн. Акція діє безстроково, але компанія залишає за собою право перервати її на власний розсуд.

Разом із бетинговим бонусом нараховується 20 фриспінів для застосування у категорії слотів. Використати безкоштовні обертання можна лише на ігровому автоматі Sun of Egypt 3.

Як застосувати виданий фрибет?

Тепер розберемося, що робити після нарахування на бонусний рахунок безкоштовної ставки 100 грн. Проставити фрибет необхідно протягом шести днів після видачі. Робіть це, дотримуючись таких правил:

  • парі допускається на подію у будь-якій спортивній дисципліні;
  • підходить лише одинарна ставка;
  • коефіцієнт безкоштовного парі не перевищує 5.00.

Якщо бонусна ставка виграє, то на грошовий ігровий депозит надходить лише чистий виграш. Наприклад, бетор ставить 100 грн фрибету на ринок із коефіцієнтом 2.00, і прогноз заходить. У стандартній ситуації на рахунок надійшло б 200 грн. Проте номінал фрибету у цьому випадку віднімається, і надходження становить 200 – 100 = 100 грн.

Враховуючи розмір допустимого коефіцієнта до 5.00, безкоштовно можна отримати до 400 грн. Але не женіться за таким виграшем. Рекомендуємо підібрати розумний варіант парі з котируванням на рівні 1.70-2.00. Перевага бонусу не в сумі призових, а в тому, що його не доведеться відігравати. Parimatch дає гравцям шанс розпочати гру з безкоштовної ставки, не ризикуючи власними грошима. 

Коментарі

Позначки: