Як влада Львова «кинула» мешканців вулиці Пасічної

Новини 01 Квітня, 2019 169

Ілюстрація: "Варіанти"

Львів‘яни, мешканці вул. Пасічної,  скаржаться на відсутність обіцяного міською владою автобуса і звертаються до громадських організацій з проханням допомогти вплинути на львівську мерію у вирішенні актуального та наболілого питання: порушення схеми курсування автобусами маршруту № 47а.

Про це – у дописі ГО «За якісний транспорт» на сторінці організації у Facebook.

Скриншот/Facebook

«До нашої громадської організації звертаються мешканці вул. Пасічної із скаргою на недотримання затвердженої схеми руху автобусного маршруту загального користування № 47а. Маршрут має курсувати від площі Різні до пр. Червоної Калини. Згідно з дозвільними документами вищезазначений автобусний маршрут має курсувати наступним чином: пл. Різні – вул. Підвальна — вул. Личаківська — вул. Пасічна — вул. Зелена — вул. Сихівська — просп. Червоної Калини — вул. Коломийська — вул. І. Кавалерідзе — вул. Сихівська — вул. Зелена — вул. Пасічна — вул. Личаківська — вул. Підвальна — пл. Різні.

Автобуси маршруту №47а, вже понад шість місяців порушують цю схему і курсують через вул. Дж. Вашингтона. Тому ми звернулись із листом до управління транспорту ЛМР, щоб вони як організатор перевезень у місті Львові вжили заходи адміністративного впливу і зобов’язали автобуси курсувати згідно з діючою схемою руху маршруту, аби мешканці вулиці Пасічної могли без проблем пересуватись містом.

Замість того, щоб виконувати свою роботу, вони черговий раз «повернулись спиною» до громади міста і написали чергову відписку.

Шановне управління, до моменту поки не затверджена нова схему проїзду всіма контролюючими органами діє попередньо затверджена. А виконання рішення виконавчого комітету № 26 від 14.01.19 не наступають зміни на ділянці вул. Пасічна.

Тому час вже працювати і не займатись перекладанням листочків, чи управління транспорту ЛМР немає впливу на ЛКП АТП-1?

Із своєї сторони ми звернулись до управління Укртрансбезпеки у Львівській області, щоб зробили перевірку дотримання транспортного законодавства на автобусному маршруті №47а.

Актуальність проходження автобусного маршруту №47а, через Пасічну із оминанням вул. Джорджа Вашингтона полягає в тому, що на вулиці Пасічній є активна забудова і збудовано великий житловий мікрорайон, який не забезпечений громадським транспортом»,- йдеться у дописі.

Скриншот/Facebook

Скриншот/Facebook

Скриншот/Facebook

Коментарі

Позначки: , , , ,