Як у центрі Львова дев‘ять чоловіків кота рятували (ВІДЕО)

Новини 04 Серпня, 2019 130

Скриншот відео ДСНС

У центрі Львова рятувальники зняли з карнизу будинку кота.

Як повідомили у  прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, до рятувальників надійшло повідомлення, що по вул. Федорова 8, на карнизі між третім та четвертим поверхом чотирьохповерхового житлового будинку знаходиться кіт та не може самостійно злізти.

На місце події було відправлено рятувальне відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини та Оперативно координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

По прибуттю, рятувальники дослідили територію, зафіксувались страхувальними мотузками та за допомогою пожежних драбин підібрались до кота, взяли його та передали власнику.

До рятування було залучено 9 рятувальників. Кіт не постраждав.

Скриншот відео ДСНС

Рятувальники врятували кота у центрі Львова

Рятувальники врятували кота у центрі Львова1 серпня о 19:37 год до рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Львів по вул. Федорова 8, на карнизі між третім та четвертим поверхом чотирьохповерхового житлового будинку знаходиться кіт та не може самостійно злізти. На місце події було відправлено рятувальне відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини та Оперативно координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.По прибуттю, рятувальники дослідили територію, зафіксувались страхувальними мотузками та за допомогою пожежних драбин підібрались до кота, взяли його та передали власнику.До рятування було залучено 9 рятувальників. Кіт не постраждав.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Четвер, 1 серпня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,