Як у трамваях Львова штрафують пасажирів, які мають великі банкноти

Новини 08 Лютого, 2019 466

Facebook/"Варта-1"

У Львові пасажир трамваю сплатив 100 грн штрафу контролерам, оскільки водій не продав квиток мотивуючи тим, що водій продає квитки “без решти”.

Про це повідомив на сторінці спільноти «Варта-1» у Facebook Яків Устянцев.

Скриншот/Facebook

«8 лютого їхав у трамваї. Сів на вул. Бойчука, дав водію 100 грн. Він віддав назад і сказав сідайте. Тільки присів, до мене одразу прийшли контролери, я їм сказав ситуацію, але вони почали вимагати штраф. Їх було троє, дві жінки і чоловік, вони були п’яні, я з нічної зміни і мені не хотілося розбиратися, але я розумію,що водій спеціально мені не давав решти, щоб контролери з мене стягнули гроші. Виявляється десь там в трамваї пишеться, що ми маємо давати без решти за квиток. Я оплатив штраф у розмірі 100 грн», – йдеться у дописі.

Автор допису також зазначає, що «мені цікаво чому про штрафи пишеться біля всіх дверей, а чому про те, що ми маємо давати без решти – пишеться десь там біля водія».

«Я хочу, щоб це повідомлення прочитав Садовий! Як ви можете балотуватися в президенти і відповідати за всю країну, якщо ви толком зі Львовом не розібралися», – зазначає автор допису.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,