Як у Садового забрехались у власних заявах й обіцянках

Новини 07 Березня, 2020 471

Андрій Садовий. Фото: Depo.ua

Штірліц (товариш Сладкова) ще ніколи не був таким близьким до провалу

Штірліц (товариш Сладкова) ще ніколи не був таким близьким до провалу. Це ж як треба не поважати свого “патрона”, роботодавця, найкращого з усіх мерів, щоб так узяти й сказати правду, яку роками старанно приховують від львів’ян. Про це у Фейсбуці пише Ігор Стукалець, інформує Четверта студія.

“Йдеться про інтерв’ю начальника управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради Олександри Андріївни Сладкової, у якому вона зазначила: “Виявилося, що Львів є найбільшим забрудником Балтійського моря фактично. Через те, що наші очисні споруди насправді збудовані в 60-х роках і з того часу не проходили грунтовної модернізації”.

Усе б нічого, якби львів’яни не слухали те, що їм мало не щодня говорять провладні львівські ЗМІ та майданчик пропаганди Андрія Івановича під назвою “прес-служба ЛМР”. А там, якщо згадати публікації минулих років, говорилося таке: “Львівська міська рада підписала договори-гарантії з НЕФКО та ЄБРР за проектом реконструкції очисних споруд та будівництва станції переробки мулу у Львові” (сайт Львівської міської ради, 2016 рік). Нагадаю, що реалізація проекту передбачала фінансування від НЕФКО, у розмірі 5 млн євро, від ЄБРР – у розмірі 15 млн євро, а також грантові кошти від Е5Р, у розмірі 7,5 млн євро. Очікуване дофінансування з бюджету міста – близько 4 млн євро.
Якщо вірити найчеснішому виданню Zaxid.net, то реалізувати проект з будівництва газової установки мали намір до 2019 року https://zaxid.net/modernizatsiya_ochisnih_sporud_lvova_vart….

Як зазначив міський голова, будівництво біогазової станції мало б здешевити постачання води до Львова. Запитання до львів’ян: “Який результат маємо на сьогоднішній день?”

З початком нової афери міста з будівництва сміттєпереробного комплексу на Пластовій,13 почалася нова інформаційна кампанія стосовно очисних споруд: мовляв, територія завелика, можна кілька гектарів і на сміттярню виділити, а негативного впливу на навколишнє середовище від очисних споруд немає – повітря, ґрунти й вода чисті.

Навіть “куратор” проекту Вадим Ноздря крізь єхидну посмішку переконував, що у Полтві таки водиться щука й карась, бо так зазначається у звіті з оцінки впливу на довкілля будівництва львівської сміттярні. На жаль, освоївши кошти, пан Вадим втік від такого “перспективного” проекту подалі від Львова на більш рибне місце.

А тут раптом зі стін міської ради лунає дзвінкий голос про те, що Львів є найбільшим забрудником Балтійського моря. Як же так? Де логіка? Де результати підписаних домовленостей? Де гроші в решті-решт?

Висновок напрошується простий: місто настільки забрехалося у власних заявах й обіцянках, що стандартних заготовок не вистачає для обґрунтування всіх рішень, на які поклав око міський голова і його команда. Підлеглі (керівники управлінь) просто плутаються у показах, як недосвідчений злодюжка на допиті у слідчого. А тим часом львівцям продовжують вішати на вуха локшину під соусом європейськості, будівництва безпечних об’єктів, впровадження новітніх технологій за мільйонні кредити, контролю проектів французькими компаніями і т.п.

Львів’янам слід аналізувати події та нарешті задуматися над заявами-обіцянками й реальними діями тих, кого вони обрали у владу!

P.S. Андрій Садовий, прошу не застосовувати до своєї підлеглої жодних заходів впливу через такий “проступок”, адже п.Сладкова через свою недосвідченість у брехні помилково висловила правдиві факти. Інколи таке буває, що людина забувається і каже правду…”,- написав Ігор Стукалець.

Штірліц (товариш Сладкова) ще ніколи не був таким близьким до провалу.Це ж як треба не поважати свого "патрона",…

Опубліковано Ігором Стукальцем Субота, 7 березня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,