Як у Садового маніпулюють зарплатами комунальників, – депутат

Новини 21 Червня, 2020 356

Андрій Садовий. Фото: ЛМР

У Львівській міській раді маніпулюють  інформацією про відсутність коштів на зарплати комунальним працівникам міста.

Як пише “Четверта студія”, про це інформує на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Андріян Гутник.

“Коротко про чергові маніпуляції у Львові: Львівська мерія стверджує, що немає грошей на зарплати комунальникам, але радники мера міста отримують до 100 000 грн. щомісяця. І це в умовах пандемії, коли навіть Кабмін зменшив собі зарплати.

Мер сьогодні заявив, що понад 100 000 000 грн. львів‘ян він тримає на банківських депозитах, але Львівська мерія хоче просити чергову позику для виплат зарплат комунальникам в ЄБРР.

Фінансові резерви є в кожній стрічці бюджету, а правоохоронцями відкриті десятки кримінальних справ на підлеглих Садового, де фігурують відкати і хабарі по не одному мільйону гривень, але чиновники і депутати з партії міського голови не підтримують оптимізацію витрат та вчасної виплати заробітних плат комунальникам-людям, які забезпечують життєдіяльність нашого міста!

Станом на сьогодні Львів живе за кредитні кошти, які місто буде виплачувати до 2044року. Як львів‘яни бідніють⁉️ Місто бере під високий % кредит і під малий % потім кладе їх в банк. Напевно хтось за таке «збагачення» отримує винагороду і дійсно багатіє…, пропонуючи депутатам голосувати «ЗА», знімаючи з себе таким чином відповідальність…”, – зазначає у дописі Андріян Гутник.

На фото результати голосування депутатів за пропозицію коригування бюджету для виплати заробітних плат комунальникам.

Коментарі

Позначки: , ,