Як у Садового хочуть викинути гроші на вітер й влаштувати піар на пандемії

Новини 09 Квітня, 2020 1 643
Петро Адамик. Фото 4studio

Петро Адамик. Фото 4studio

Гроші на вітер…або піар на пандемії. Комунальна установа Львівської міської ради «Інститут міста» за вказівкою Садового замовила соціологічне дослідження думки львів’ян про COVID-19.

Про це у Фейсбуці пише керівник фракції БПП “Солідарність” у Львівській міській раді Петро Адамик, інформує Четверта студія.

“Що хоче дізнатись Садовий у дослідженні: чи потребують львів’яни грошей, чи потрібна їм допомога від міста ? Навряд чи. На жаль, стиль реагування на кризові ситуації у виконанні міського голови Львова ми за 14 років вивчили добре. Опитування пропишуть таким чином, щоб визначити – чи «правильно» – з точки зору піар-стратегів Садовий реагує на епідемію коронавірусу. І потім, відповідно до аналізу анкет вибудовуватимуть позиціонування медіа активностей”, – написав Адамик.

Він наголосив, що за 14 років перебування на посаді (свідомо не пишу – роботи), міський голова дуже добре розуміє важливість правильної телевізійної картинки.

“Тому не варто очікувати, що й зараз він пропустить момент: треба на камери занести кульок для потребуючих – виконає; заради фото приїхати в лікарню – звісно; все по написаному піарниками сценарію. І все б нічого здавалося, нехай піариться і не кашляє, якби не одне «АЛЕ» у сумі 160 тисяч гривень КОШТІВ ГРОМАДИ. Тобто за рахунок наших з вами грошей мер дбає не про місто, лікарів, соціальних верст, а лише про свої політичні рейтинги, які завершились десь на конопляному полі поблизу Глухова”, – йдеться у повідомленні Адамика.

Він відзначає: “Вкотре розумію, чому міська влада опирається включити в Штаб депутатів міської ради, бо тоді б витрачати гроші на вітер ми б не дозволили”.

“Перестаньте розтринькувати гроші громади на свій піар! P.S: А тепер вгадайте: яка ж агенція буде виконувати це стратегічно важливе опитування?”, – резюмує керівник фракції БПП “Солідарність”.

Гроші на вітер…або піар на пандемії Комунальна установа Львівської міської ради «Інститут міста» за вказівкою Садового…

Опубліковано Петром Адамиком Четвер, 9 квітня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,