Як у Львові з вулиці Коперника викрали бруківку (ФОТО)

Новини 16 Вересня, 2020 2 243

Фото: ФБ/Лев Данилович Львівський

У Львові після ремонту вулиці Коперника з цієї вулиці зникла бруківка з Чорних Альп, натомість вулицю забрукували  залишками бруківки різних видів і гатунків з вулиць міста.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

«Коперника вулиця у Львові, до «капітального» ремонту була забрукована чорною базальтовою (правильної форми) прямокутною бруківкою з Австрійських Альп.

Що ж ми бачимо зараз?

Шматки неправильної форми, осколки, різноколірного сміття. Тобто вибраковані залишки різних видів і ґатунків бруківки з різних вулиць Львова. Які зараз заасфальтовані. Ціла – тобто якісна бруківка зникла з наших вулиць – за те активно появляється в містах Європи, які дбають за своє історичне обличчя. А ще гляньте на ось ту позорну так звану «велодоріжку» яка розпочинається ніг де і так само раптово закінчується нігде….. тобто ця поломка довжиною 300 метрів зроблена виключно для того, щоб забрати (вкрасти) історичну бруківку і закупити «Катеринки» штучну бруківку з заводу Катерини Заєць – дружини мера Садового. Тобто нас з вами обікрали кілька разів!

  1. Украли історичну бруківку.
  2. З міського бюджету гроші перекочували на сімейне підприємство мера Садового.
  3. Нам «втулити» велодоріжку – в нікуда.
  4. Ми це усе з смаком з’їли і проковтнули – бо мовчимо», – зазначив у дописі на своїй сторінці у ФБ Лев Данилович Львівський.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,