Як у Львові відзначили 112-річчя від дня народження Степана Бандери (ФОТО)

Новини 01 Січня, 2021 1 485

У Львові відзначили 112-річчя від дня народження Степана Бандери , фото 4studio

Сьогодні, 1 січня, керівництвом області та міста, народні депутати, депутати обласної ради, громадськість взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 112-ї річниці з дня народження Героя України – Степана Бандери, пише 4studio

Присутні поклали квіти до пам’ятника Степану Бандері у Львові, виконали Державний Гімн України, відтак відбулося громадське віче.

«Сьогодні Львівщина відзначає день народження Героя, який став символом народження нашої боротьби, символом народження сили, гідності, честі українського народу.

Степан Бандера жив в епоху, коли перемога була нездійсненною. Він боровся не лише проти сталінського, а й проти гітлерівського режимів. І він переміг. Його боялися за його життя, його бояться і після його смерті. Як бачимо досі російський агресор бореться проти України заради знищення пам’яті про наших Героїв.

Саме Бандері належить відома фраза – «І настане час, коли один скаже «Слава Україні!». І мільйони відповідатимуть: «Героям слава!».

Сьогодні це саме те гасло, що лунає по всьому світі, те, що несе славу і честь нашої держави, нашого народу, те гасло, яке нині ідентифікує нашу армію. Саме за це гасло боролись мільйони українців. Боролись і перемогли.

Маємо пам’ятати – наша боротьба не закінчилась. Вона триває донині. Сьогодні, як би не було важко, впевнена, ми обов’язково переможемо.

Дякую усім, хто сьогодні прийшов віддати честь і шану великому українцю, Герою, який буде жити не один вік в серцях українців», – зазначила від час виступу Ірина Гримак.

Як відбувалось віче у Львові дивіться у фоторепортажі кореспондента 4studio.

Коментарі

Позначки: , , , ,