Як у Львові: у Буську водії не мають де паркуватись (ФОТО)

Новини 05 Березня, 2021 173

Як у Львові: у Буську водії не мають де паркуватись

Актуальною проблемою у м. Буськ на сьогодні є паркування авто на пішохідних зонах та в недозволених для цього місцях, що створює незручності мешканцям та гостям нашого міста. Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації “Європейської Солідарності”, пише Четверта студія.

Депутатів фракції “Європейська Солідарність” хвилює ситуація, яка повторюється регулярно, а особливо у базарні та святкові дні в районі автостанції, на території комунального господарста, біля магазину “Рукавичка”.

Очевидно, що через збільшення кількості автомобілів на дорогах та через значний брак кількості місць для паркування, в основному в центральній частині міста, водіям не залишається нічого, окрім як залишати свої автомобілі де та як спаде на думку. Не керуючись при цьому жодними правилами ПДР чи Законодавством України. За останній час, завдяки старанням поліції ситуація дещо покращується, але досі питання залишається невирішеним.

На жаль, культура паркування у місті залишає бажати кращого. Власники автомобілів залишають їх на тротуарах, в недозволених для цього місцях, показуючи, що приватні інтереси стоять вище за громадські. Все це стало результатом занадто довгої відсутності чітко визначеного механізму по притягненню порушників до відповідальності.

Враховуючи незручності, які спричиняють наведені вище проблеми, постає потреба їх негайного вирішення для покращення ситуації на дорогах нашого міста. То ж просимо голову Буської ОТГ звернути свою увагу на проблему нашого району.

Коментарі

Позначки: