Як у Львові триває будівництво «велодіснейленду імені Шміда» (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 25 Грудня, 2020 678

Скриншот відео/Bilyy VLOG

Огляд робіт з реконструкції вулиці Тараса Шевченка

Користувач соцмереж Igor Grynechko поділився коментарем та світлинами з місця ремонтних робіт на вулиці Шевченка у Львові.

Як пише «Четверта студія», світлини та коментар автор оприлюднив 24 грудня на сторінці спільноти «Львів без корків» у ФБ.

«Андрій Білий зробив огляд робіт на Шевченка. Видно що критика працює, оскільки у відяшечці є висвітлені ряд проблем. Я вам тут скріни наробив велодіснейленду імені Шміда.

Тротуари по 30-60 см то так треба вміти понамальовувати.

Бруківку знову десь наліво продали, замість неї червону плитку на паркувальні слоти притулили, не встигли зреагувати вчасно, а потім виявилося що переробити 500 тищ коштує.

Якість основи на тротуарах дуже мочно – на землю троха піску поряд з яким лежав цемент. Незнаю як по ДБН, але на потвірї в Садового спочатку подушка з щебня йде, а тоді пісок і бруківка. Але для електорату за бюджетні гроші і так піде.

Сходинки, ну як без них, то ж не можна було технічний тротуар підняти, а велодоріжку вже врівень з тротуаром, технічний нагляд своя людина, так шо і так піде. Садовий вибори виграв, по$о$іть тепер.

Перемоги біля школи ясно що не показав, стидно видно.

Я от тільки не розумію – для чого усі стовпи для трамваїв залишати на газоні, це ж металева труба, яка кріпиться до бетонної основи і потрібно робити огляд цих зєднянь періодично, яким чином це робити коли там все заросте травою?

І насторожує бажання цього чиновника блоканути квазі кільце на Шевченка, пришвидшити рух по Городоцькій то видно не при цьому урбанізмі буде. Я сподіваюся Рієлу всі труби і електрику попідключали і другий раз копати не прийдеться», – зазначає у своєму дописі Igor Grynechko.

Коментарі

Позначки: , , , , ,