Як у Львові служби таксі «посилають» батьків, які вимагають автокрісло для малюка (ВІДЕО)

Новини 11 Листопада, 2019 11 295

Фото ілюстративне. Джерело: Главком

Водій коли побачив дитину, сказав, що повезе лише за умови, що клієнт погоджується платити штраф 500 грн, якщо поліція його зупинить, – Олена Кулигіна

Вчора ми на власному досвіді відчули, що Україна – не для дітей. А Uklon  уклон – не для батьків з дітьми. Історія з моєю подругою і її дитиною, в яку ми попали разом.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у дописі Олени Кулигіної у ФБ.

«Водій Uklon приїхав за нами, але коли побачив трирічну дитину, сказав, що повезе нас лише за умови, що клієнт погоджується платити штраф 500 грн, якщо поліція його зупинить. Клієнтка попросила можливості встановити своє автокрісло (ми їхали з дому і технічно така можливість у нас була), але водій відмовив у цьому, а служба підтримки стала на його захист.

Цю ситуацію ми вирішили, поїхавши з іншою службою таксі. Але в принципі вона не вирішується. Бо кілька наступних годин переговорів зі службою підтримки не дали відповіді на питання:

скільки в Уклоні є машин зі встановленими автокріслами і чи в принципі їх можливо замовити у Львові;

як мама/тато з дитиною, які їдуть не з дому (наприклад з лікарні) і теоретично не мають з собою автокрісла, можуть в принципі розраховувати на послуги авто?;

де гарантія, що інші водії не будуть скасовувати поїздку коли навіть клієнт має і пропонує своє автокрісло (бо йому впадло зачекати, поки ми його встановлюємо);

коли служба Уклон врегулює хоч якісь правила, за якими водій не буде висаджувати маму з дитиною з салону, але пропонувати хоч якийсь цивілізований спосіб пересування, окрім «ви згідні заплатити штраф? тоді їдемо» і як про це можна дізнатися завчасно, а не кожного разу схрещувати пальці, щоби не зустріти якогось неадекватна.

Ну і питання в космос: а як з дітьми взагалі пересуватися в трамваях і маршрутках? Там автокрісел теж нема, навіть поручнів, щоби триматися, часто нема.
Чи краще батькам з дітьми сидіти вдома і не вимахуватися?»,- зазначається у дописі Олени Кулигіної.

Опубліковано Оленою Кулигіною Неділя, 10 листопада 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,