Як у Львові проводився відбір дівчат на «Міс Львів 2019»: «пройдисвітки», студентки, іногородні (ФОТО)

Новини 24 Лютого, 2019 1 457

Фото: Євгеній Кравс/Facebook

У львівському кафе “Глорія” 21 лютого пройшов кастинг на конкурс “Міс Львів 2019”.

Цього року у ньому прийняло участь 148 претенденток на корону. Трішки менше, аніж минулого, не зважаючи на те, що цьогоріч вимоги до росту конкурсанток були трішки поблажливішими – не менше 168 сантиметрів.

Про це у репортажі фотокореспондента Євгенія Кравса.

Скриншот/Facebook

Проте, як завжди, немаленьку чергу на попередній огляд журі вистояло й декілька відважних «пройдисвіток», які вважали, що це – ріст на високих підборах. Багаточисельне поважне журі (організатори конкурсу, екс-міски Львова, режисер-постановник фінального шоу-дійства, редактори львівських глянцевих журналів , фахівці світу моди та інші поважні персони) звертали увагу не лише на зовнішні дані претенденток, пропорції тіла, співвідношення ріст/вага та вміння гарно ходити по подіуму. «Королева України-2018» Сніжана Танчук часом мінялася роллю з конкурсантками та проводила практичні майстер-класи…

Серед журі: кастинг-менеджер Національного комітету «Міс Україна» Зоряна Коханчук , «Міс Львів-2018» Наталія Болюх, фешн-фотограф Ярослав Мончак, легкоатлетка Роксана Бондаренко. Тож, каверзні питання (типу – яка Ваша мета в житті?) для дівчат було кому ставити. Вимагали знання іноземних мов, заставляли співати та танцювати, запитували про вподобання та хобі. Й, звісно, традиційне питання – якщо я стану «Міс Львів» то…?

Серед учасниць кастингу переважно студентки львівських ВУЗів, проте, чимало іногородніх, які спеціально приїхали до міста Лева щоб спробувати справити враження на журі своїми манерами, стилем та персоною, щоб претендувати на фінал цьогорічного турніру, що пройде на сцені львівського театру опери та балету. Усі молоді красиві та впевнені в собі віком від 16 до 24 років. Неодружені та бездітні…

Організатором кастингу виступає Валерія Никифорець – володарка титулу “Міс Львів 2009” і менеджер конкурсу “Міс Львів”. Переможниця фіналу буде представляти Львівську область на національному конкурсі “Міс Україна 2019” наприкінці року. Кастинг безкоштовний і відкритий для всіх. Тож, було жодних вступних внесків і попередньої реєстрації, достатньо просто прийти, показатись та вразити журі!

Фото: Євгеній Кравс/Facebook

Конкурс краси “Міс Львів” унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування став гордістю і надбанням нашого міста. Головний конкурс краси став візитною карткою Львова, професійним трампліном для реалізації амбітних планів його учасниць, місцем зустрічі культурної, ділової та політичної еліти Львівщини, яскравим та найочікуванішим телевізійним шоу для мешканців нашого регіону.

 

Коментарі

Позначки: ,