Як у Львові проходить ЗНО: черги і відсутність дистанції (ФОТО)

Новини 25 Червня, 2020 2 324

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

У Львові на пропускному пункті в школі, де складають ЗНО, кожного абітурієнта перевіряють, а саме: міряють температуру та не пропускають без масок. Однак, 5 метрів від входу – ніхто не дотримується соціальної дистанції.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

“Сьогодні 25.06.2020, маємо першу сесію ЗНО з математики. Всі 1645 вчителів, які залучені до проведення оцінювання, пройшли ІФА-тестування. 32 працівників замінили через хворобу”, – інформує Зінкевич.

Як написав на своїй сторінці у ФБ про старт ЗНО-2020 на Львівщині Марян Житарюк, “враження батьків дитини”.

“У нас ніколи не буде добре, бо вся система влади орієнтована проти людини – від народження і до смерті! Приїхали ми на ЗНО о 9.55, як було рекомендовано, а там черга осіб на 200, всі стоять купно… Я вже не кажу, що сама поїздка по Львову вранці – це жах, бо ти не їдеш, а повзеш! А якби це ЗНО було у школах, де діти навчаються, то, скажімо, у нашій школі 58 випускників, математику складають трохи більше половини, нехай 40 дітей. Це можна було б відчинити 4 класи і посадити по 10 учнів, але треба було б приїхати іспекторам… Але ж ні! Усі (і діти, і батьки) мусять відчути, що вони – НІХТО І НІЩО! Усе мусить бути максимально ускладнено, усіх треба принизити… Це не виховання людей, які мають гідність, це звичайний маразм, інших слів немає…”, зазначається у дописі.

Коментарі

Позначки: , , ,