Як у Львові пікетували підлеглих Садового (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 10 Грудня, 2018 22

Сьогодні, 10 грудня, на вул. Сахарова 2, де знаходиться Управління транспорту Львівської міськради, зібрались невдоволені мешканці  Пустомитівського району.

Люди прийшли, аби вимагати зустрічі з керівництвом установи, проте, попри робочий час, нікого з керівників на місці не виявилось.

Активісти вирішили чекати доти, допоки їх не прийме в.о.заступника директора департаменту-начальник управління транспорту Олег Партика.

За понад годину очікування Партика не з`явився. Активісти вирішили не покидати приміщення допоки не зустрінуться з керівником установи.

Нагадаємо, що активісти з міста Пустомити та навколишніх сіл планували провести пікет о 10.00 годині біля приміщення Управління транспорту Львівської міської ради, щодо зміни руху автобусного маршруту № 141.

Люди вимагають перенести кінцеву зупинку згаданого рейсу з АС-3, що розташована у Львові на вул. Петлюри, 11, на попередню зупинку на вул. Городоцьку, в районі Приміського вокзалу.

Додамо, що з 2 вересня 2017 року кінцева зупинка автобусів Пустомитівського напрямку у Львові була перенесена на АС-3 , що знаходиться на вул. Петлюри, 11.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,