Як у Львові патрульний погорів на хабарі від власника польських «блях» (ФОТО)

Новини 23 Квітня, 2020 213

Фото: СБУ

У Львові СБУ затримала на хабарі інспектора патрульної поліції, який він вимагав від водія автомобіля з номерами іноземної реєстрації.

Як пише «Четверта студія», в Управлінні СБУ у Львівській області повідомили, що патрульний зупинив автомобіль на польській реєстрації для перевірки документів та виявив, що у керманича відсутні водійські права. А згодом ще й почав погрожувати складанням адміністративного протоколу за те, що водій нібито знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Після чого лейтенант поліції «одразу ж запропонував вирішити питання за певну «винагороду».

«Патрульний зупинив автівку на польській реєстрації для перевірки документів та виявив, що у керманича відсутні водійські права. А згодом ще й почав погрожувати складанням адміністративного протоколу за те, що водій нібито знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Проте, лейтенант поліції одразу ж запропонував вирішити питання за певну «винагороду» в сумі 12 тис. грн. Зловмисника затримали «на гарячому» під час отримання другої частини неправомірної вигоди – 10 000 гривень», – повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

У межах відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.368( прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, тривають слідчі дії.

Встановлюється причетність до злочину інших посадових осіб.

Коментарі

Позначки: , , , ,