Як у Львові міська влада упродовж години закрила і відкрила перехід на Соборній (ФОТО)

Новини 12 Лютого, 2019 40

Скриншот/Facebook/Ігор Мартинів

У Львові упродовж години на «Гарячій лінії міста» з‘явилися повідомлення про закриття і… відкриття  переходу на площі Соборній.

Про це повідомляють дописувачі соцмереж, які кепкують з того, як «працює львівська влада».

Скриншот/Facebook

«Два пости на «Гарячій лінії» з інтервалом всього одна година:

1 Перехід на Соборній закривають.

2 Перехід на Соборній відкривають.

Тільки урбаністи в жилетах зі зварювальним апаратом завершили встановлення паркана, як вже треба викликати їх з болгаркою, щоб той паркан зрізати. І всі при ділі, життя кипить», – йдеться у дописі Ігоря Мартиніва.

Скриншот/Facebook

Скриншот/Facebook

У коментарях до допису, городяни кепкують з таких дій, зокрема зазначаючи, що «так придумали їм на цілий день заняття. Зранку зварюємо, ввечері ріжемо».

Скриншот/Facebook

31 жовтня на цьому переході вантажівка збила жінку, яка загинула на місці. За місяць депутат ЛМР Юрій Кужелюк ініціював рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху про ліквідацію переходу, оскільки він вважає його небезпечним. На наступному засіданні комісії 5 грудня вирішили тимчасово не ліквідовувати перехід, а відправити своє попереднє рішення на юридичне доопрацювання та визначити інтенсивність руху на переході.

Після цього Юрій Кужелюк повторно звернувся до комісії з безпеки дорожнього руху, аби ліквідувати перехід. Юридичний департамент не зміг дати оцінку цього рішення, оскільки воно є в компетенції комісії. За словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, за регламентом комісії немає причини розглядати це рішення повторно, тому на засіданні 6 лютого чинним залишили перше — ліквідацію, пише tvoemisto.tv.

Фото Гаряча лінія міста Львова

Фото: Zaxid.net

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,