Як у Львові інспектують ялинкові базари (ФОТО)

Новини 23 Грудня, 2020 512

Фото: Держекоінспекція

Рейди проводяться з метою виявлення незаконно зрубаних ялинок

У Львові проводяться рейди в місцях продажу новорічних ялинок.

Як пише «Четверта студія», у Держекоінспекції у Львівській області повідомили, що з 21 грудня 2020 року проводяться спільні патрулювання з метою запобігання несанкціонованої вирубки  новорічних ялинок та їх реалізації.

Вчора, 22 грудня 2020 року рейдовою групою у складі державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Інспекції, лісової охорони ДП «Львівський лісгосп», Національної поліції у Львівській області здійснювалося патрулювання приміського вокзалу міста Львова та прилеглих територій на предмет виявлення незаконно добутих новорічних ялинок та дотримання законності торгівлі ними.

В результаті проведених дій складено 1 адміністративний протокол за статтею 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу”). Санкція статті передбачає накладення штрафу від ста до двохсот п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Правопорушника притягнено до адміністративної відповідальності.

 

Коментарі

Позначки: , , ,