Як у харківському трамваї пасажири ховалися від поліції (ВІДЕО)

Новини 22 Березня, 2020 553

Скриншот відео

За словами очевидців, кондуктор просила громадян присісти, щоб їх не було видно

У харківському трамваї кондуктор разом з пасажирами придумала оригінальний спосіб, щоб уникнути штрафів за перевезення великої кількості людей.

Як пише «Четверта студія» про це повідомляє Newsroom.

“Кондуктор трамвая №6 кричить і просить сховатися, так як штраф 1000 гривень, все дружно на прохання присіли. Потім, коли проїжджали повз універмаг” Харків “, побачивши поліцейських, кондуктор знову просив сісти”, – пишуть учасники незвичайної поїздки.

16 березня Кабінет Міністрів заборонив міжміські та міжобласні перевезення. Документ також передбачає обмеження для трамваїв, тролейбусів і автобусів – в салоні повинно знаходитися не більше десяти осіб. Крім того, в Харкові, Києві та Дніпрі був закритий метрополітен. Через це в місті відбулися протести, під час яких жителі блокували рух трамваїв і розбили скло в одному з них. Після введення обмежень поліція також оштрафувала ряд водіїв маршруток.

В харьковских трамваях люди присаживаются на корточки, чтоб полиция не отследила сколько пассажиров находится в салоне.Кондуктор 6 трамвая орет и просит спрятаться, тк штраф 1000 грн, все дружно по просьбе присели.Потом проезжая мимо универмага Харьков, увидев полицейских кондуктор опять просил присесть.

Опубліковано Харьков 1654 Субота, 21 березня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,